Download app

3 x reünie op Coachella

Het Californische Coachella wordt in 2016 waarschijnlijk het epicentrum van een aantal epische reünies uit de recente muziekgeschiedenis. Eerder werd al bekend dat electroband LCD Soundsystem na een kortdurend pensioen weer bijeen komt en de November Rain rockers van Guns N’ Roses weer samen zullen spelen op het festival, en nu hint ook oud N.W.A-member Ice Cube op een hereniging van zijn rapgroep.

Ice Cube staat zelf al geprogrammeerd op het festival dat in april plaatsvindt, maar heeft meer tricks up is sleeve dan zomaar een solo-optreden, liet hij doorschemeren in een gesprek met het Britse dagblad the Guardian. Ice Cube wil het publiek een geschiedenisles geven over de rapgroep N.W.A en wat hij allemaal wel niet gedaan heeft de afgelopen jaren, vertelde hij de krant. Daarnaast belooft hij de crowd geweldige visuals, wat wellicht op een holografische performance van het overleden lid Eazy-E kan doelen.

Wat de heren van N.W.A allemaal van plan zijn, durven we alleen maar te hopen. Mocht er nieuws zijn, dan hoor je het hier. In de tussentijd zetten wij nog even Straight Outta Compton op en kijken we vanavond lekker nog eens de film.

 

Related posts