Download app

Laat dit hondje een liedje voor je zingen

Terwijl er een psychedelische pixel regenboog van hemzelf achter ‘m aan vliegt. “Alles leuk en aardig, maar wat zingt dat hondje dan!?” De nieuwe single van M83, is het antwoord.

Eerder bereikte ons het nieuws dat Anthony Gonzalez (a.k.a. M83) al op zoek was naar een vrouwelijke vocalist voor een nieuw tournee. Dat lijkt nu allemaal in kannen en kruiken, want er is weer een nieuw chapter: het nieuwe album is aangekondigd! Exciting nieuws na het lange wachten, toch? Het laatste album ‘Hurry up, we’re dreaming‘ stamt uit 2011 en daar zijn we toch best wel een tijd verslingerd aan geweest. Het nieuwe album gaat ‘Junk‘ heten, komt 8 april uit (maandje!) en hieronder zie je de cover.

M83 junk

Ok, en dat hondje dan? Dat zingt dus even de nieuwe single voor je die ‘Do it, try it‘ heet. Nou dat hebben we gedaan, en we didn’t like it that much. Sorry, M83/Anthony! Daar kon zelfs het regenbooghondje ons niet hard genoeg voor afleiden.

We zijn niet de enigen, want de kritieken zijn niet onverminderd enthousiast (Check bijvoorbeeld de comments onder de video op YouTube eens). En ook muzieksite Stereogum worstelt met de nieuwe weg die M83 inslaat.

Wij kunnen alleen maar zeggen, kom maar op met de rest! Kunnen we daar weer lekker een mening over hebben. We hopen erg op iets goeds though, ‘Midnight city‘ is nog niet voor niets een lievelings immers. Spannend!

Related posts